Cég

Szállítmányozás, a közlekedés és a logisztika, a 02.01.2001. Logisztikai Európa egésze számára kezelt Michalovce, Szlovákia.

Bebiztosítjuk az összes útvonalokat Európába.

A szakterületünk a független áruk.
Erre fóleg a billencset használjuk 45-70 m3, ahogyan pótkocsit mozgó padlóval is. Betudunk biztosítani ömlesztett áru szállitását tartály pótkocsival, ossze hozni kocsikat és pótkocsikat szállitószallagal.

A logisztika minden területébe kidolgozunk magának hatékony megoldásokat.
Ez vonatkozik a sima szállitásra teheráutókkal az uton, egészen az áru szállitásához vasúton, vagy hajóval.

Az élelmiszer és táplálek szállitásához minőség vezetőséget hoztunk létre és a HACCP szabványok szerint dolgozunk. Tanúsitottak vagyunk a táplálek szállitás területén a GMP irányelvek szerint.

A hasznosított hulladék szállitás területén és az újrahasznosítas területén regisztrálva vagyunk a német hulladék szállitási jogok szerint.

Az ön áruja a nemzetközi fuvarozásba bevan biztosítva a CMR rendelkezések szerint és a szállitásba Németországba a GüKG szerint.

Az ön igényei és követélmények szerint létre tudunk hozni magasabb biztonságot.
Az áruja tárolva és feldolgozva is lehet nálunk. Profeszionális kereskedelemmel csatlakoztatjuk az  piacukat logisztikai követélmenyekkel és rendélkezésekkel. Nincs olyan logisztikai követelmény amit nemtudnánk magának időben felkinálni.